Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δ.ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδας βόλλεϋ του Ολυμπιακού , Δημήτρης Σουλτανόπουλος και μίλησε για όλα. To πιο σημαντικό απόσπασμα :

«Αρχικά η αλλαγή του προπονητή ήταν ένα σοκ για την ομάδα. Το μάθαμε από τις εφημερίδες και έπειτα στη προπόνηση μας το ανακοίνωσε. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, όμως δεν ξέρουμε. Ο ερχομός του Καλμαζίδη ήταν ένα θετικό στοιχείο, ήξερε την ομάδα και πετύχαμε τους στόχους μας.Όταν χάσαμε στον τελικό Κυπέλου, ήμασταν έτοιμοι να καταρρεύσουμε. Ωστόσο, συγκεντρωθήκαμε και παλέψαμε για τη φανέλα μας», είπε προσθέτοντας πως απόρροια των παραπάνω προβλημάτων ήταν το ξέσπασμα της ομάδας, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Είμαστε απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο. Γνωρίζουμε ότι ο ερασιτέχνης αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όμως δεν είναι σωστό οι παίκτες να μένουν για τόσο καιρό απλήρωτοι».

Για το ενδεχόμενο να πάει στον Παναθηναϊκό,είπε : «Εννοείται πως θα σκεφτόμουν μια τέτοια πρόταση αν η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, επαγγελματίες είμαστε. Αν η διαφορά στα οικονομικά ήταν μικρή, δεν θα με ανάγκαζε να φύγω από την ομάδα. Αλλά μια μεγάλη πρόταση θα έδειχνε πως κάποια άλλη ομάδα με σέβεται περισσότερο».

Για την απαγόρευση των δηλώσεων , σχολίασε : «Μετά την αποτυχία του Κυπέλλου μάς είπαν να μην κάνουμε δηλώσεις, όχι γιατί σεβάστηκαν εμάς, απλά γιατί άκουσαν άσχημα σχόλια από τους δημοσιογράφους. Μετά άλλαξαν άποψη και μας είπαν να μιλάμε μόνο για τα αγωνιστικά. Αυτό όμως δεν ήταν σωστό».

Για το ότι σήκωσε μαζί με τον Μίλκοβιτς την κούπα, είπε :«Ο Ιβάν ήταν αρχηγός, ύστερα από μια κόντρα με τη διοίκηση παραιτήθηκε και εγώ τον διαδέχτηκα. Εγώ βοήθησα όποτε χρειάστηκε. Θα ήταν άδικο να πάρω εγώ τη δόξα».

Για τον Γιάννης Καλμαζίδης,σχολίασε : «Ο Γιάννης είναι πετυχημένος. Θα ήταν καλό να μείνει, χρειάζεται υπομονή όμως. Σωστό θα ήταν να τον αφήσουν να σχεδιάσει την ομάδα και να δουν τι μπορεί να κάνει».

Για το γεμάτο "Μελίνα Μερκούρη" : «Είναι καλύτερα έτσι, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, δεν μας αγχώνουν οι αποδοκιμασίες ή δεν σκεφτόμαστε να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται στις κερκίδες. Καλύτερα ένα γήπεδο γεμάτο που θα πανηγυρίζει, είτε χάνεις, είτε κερδίζεις, παρά με λίγους φιλάθλους και περισσότερους αστυνομικούς».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :