Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σ.ΠΕΝ:"ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ"


Ο Σκούνι Πέν παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του "Sport Fm" σχετικά με την Euroleague, η οποία ξεκινάει αύριο, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Παρτιζάν.

«Για να βρίσκονται εδώ, σημαίνει πως το αξίζουν. Και δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Δεν έφτασαν εδώ τυχαία. Τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές μέσα στη σεζόν, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θέλουμε πολύ το τρόπαιο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το κατακτήσουμε.Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό. Προετοιμαζόμαστε για αυτή τη διοργάνωση έναν μήνα τώρα και αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί είναι να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας. Διαφορετικά δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον αντίπαλο στον τελικό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως δεν βρίσκεται εκεί ο Ολυμπιακός, οπότε δεν μπορώ να επιλέξω. Πρώτα θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και μετά να σας πω. Έτσι και αλλιώς, όμως, ο άλλος ημιτελικός προηγείται του δικού μας οπότε και πάλι δεν μπορώ να επιλέξω. Ακόμη, όμως, και μετά τον δικό μας να ήταν αυτός της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν μπορείς να επιλέξεις. Πρόκειται για δύο σπουδαίες ομάδες, οπότε όλα είναι ανοικτά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :