Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Σ.ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ : ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ


Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για την χθεσινή νίκη επί του Άρη στο ΣΕΦ, τον δεύτερο αγώνα τη Δευτέρα στο "Αλεξάνδρειο" , καθώς και για το φάιναλ φορ :

«Έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη τη Δευτέρα και έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς. Αυτό που έκανε ο Άρης μπορεί να το κάνει και η Παρτιζάν με τα τρίποντα. Πρέπει να προσέχουμε και πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε καλή προπόνηση ενόψει Παρτιζάν.

Όλοι μαζί μπορούμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από ομαδική δουλειά. Ο Αρης είναι πολύ δύσκολη ομάδα όπως απέδειξε και στον πρώτο αγώνα. Οντως για μένα είναι από τα καλύτερα τεστ, αλλά για μένα έχει περάσει αρκετός καιρός και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ και δεν πρέπει να μιλάμε για τεστ. Πιστεύω ότι, ότι τεστ ήταν να γίνουν έχουν γίνει ήδη. Πιστεύω ότι αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να προσπαθούμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι και να πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ με την Παρτιζάν, ο «Big Sofo» δήλωσε : «Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε ζώνη, αλλά κάθε σενάριο. Από προετοιμασία και προπόνηση δεν μας λείπει κάτι. Απλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί σε κάθε κατάσταση. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή του παιχνιδιού. Κάναμε αρκετά λάθη, το μαζέψαμε, πήραμε το παιχνίδι και τώρα πηγαίνουμε για μια ακόμα νίκη».

Όσο για τον εαυτό του και την παρουσία σκάουτερς του ΝΒΑ στο Παρίσι, απάντησε: «Αυτό που έχει σημασία είναι να δίνεις το 110% και να κάνει ο, τι καλύτερο μπορείς. Το μόνο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και όταν έρθει η ώρα να το σκεφθώ αυτό, θα το σκεφθώ. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Ολυμπιακός. Πρέπει να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα, να δείξουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό μπάσκετ είναι ακόμα δυνατό. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δυο ομάδες έχει σημασία μόνο όσον αφορά την αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :