Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α.ΒΛΟΝΤΑΚΗ ΚΑΙ Δ.ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ


Mετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, μίλησαν οι Αντώνης Βλοντάκης και Δημήτρης Κραβαρίτης.

Α.ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ : "Το Κύπελλο ξανά στον Πειραιά. Στενοχωριέμαι που δεν πανηγύρισα όσο ήθελα το Κύπελλο. Με τρομάζουν τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο χώρο. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, παντού.

Ελπίζω ότι άμεσα κάποιοι να συνηδειτοποιήσουν τι πρόκειται για γίνει στην Ελλάδα, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, για να μην γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Αναφέρομαι στους ανθρώπους που στήριζαν τόσα χρόνια το άθλημα και που τώρα με την καραμέλα της κρίσης αποχωρούν.

Συγχαίρω το συναθλητή μου και πολίστα του Παναθηναϊκού, Μάνθο Βουλγαράκη, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας ότι εμείς οι πολίστες, παίζουμε για το ζην και όχι για το ευ ζην".

Δ.ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ : "Ηταν καλό για τον Πανιώνιο και το άθλημα, που έγινε ένας τόσο ανταγωνιστικός τελικός. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τύχη. Ετυχε στην προηγούμενη επίθεση ο Πανιώνιος να χάσει το γκολ και στην επόμενη να το βάλουμε εμείς.

Αν δεν βελτιωθούμε στα πλέι οφ, θα γίνουν δύσκολα και αμφίρροπα παιχνίδια. Θα είναι καλό για το πόλο στις δύσκολες μέρες που περνάμε τώρα".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :