Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Ή ΣΑΝΤΟΣ!


Στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ" μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στο πρόσφατο Δ.Σ πρότεινε Μπάγεβιτς ή Σάντος,αν δεν έρθει ο Βαλβέρδε:

"Αυτήν την στιγμή φαίνεται πως στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία. Εγώ στο Δ.Σ. μίλησα για ξεσκονίστρες. Πάντως δεν νομίζω πως ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αφήσει έτσι τον Ολυμπιακό. Δεν θα τον αφήσει έκθετο. Σίγουρα ο πρόεδρος ήταν απογοητευμένος. Εγώ ακούω για πολλές Ολυμπιακάρες που ενδιαφέρονται για την ομάδα αλλά δεν βλέπω τίποτα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό χωρίς τον Κόκκαλη. Ο ίδιος παραδέχθηκε τα λάθη του και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ο Ολυμπιακός θα αναστηθεί".

Για το θέμα του προπονητή, τόνισε: "Η προεργασία για τον προπονητή γίνεται από τώρα. Εγώ είπα είτε να έρθει ο Βαλβέρδε, είτε κάποιος με το στιλ του, είτε ο Μπάγεβιτς, είτε ο Σάντος. Να είναι δηλαδή ένας τεχνικός που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Για το θέμα Μπάγεβιτς πιστεύω πως όλα γίνονται ενώ ο κ. Σάντος απέδειξε πως έκανε τον ΠΑΟΚ μία καλοκουρδισμένη ομάδα".

Για τα πλέι οφ, σχολίασε: "Είχα πει πως ο Ολυμπιακός θα έβγαινε τελευταίος. Προσωπικά εγώ θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό πάντα πρώτο. Αν δεν είναι πρώτος δεν με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι ομάδες που κοιτάζουν να πάρουν την 2η θέση και κάτω είναι μικρές ομάδες".

Για την απώλεια του τίτλου είπε: "Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το χάρισε με τους βαθμούς που έχασε στην έδρα του", ενώ για το θέμα του Βασίλη Γκαγκάτση είπε πως "εγώ δεν ξέρω κάτι γι' αυτό. Πρώτη φορά το ακούω. Αν ο Κόκκαλης νομίζει πως μπορεί να βοηθήσει, γιατί να μην έρθει". Τέλος, για τον εαυτό του σχολίασε ότι "θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα αλλά από μακριά".

* Αυτό που ΔΕΝ είπε ο κύριος Σάββας είναι ότι για τον Μπάγεβιτς δεν θέλησε ν'ακούσει κουβέντα ο πρόεδρος...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :