Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Ο Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Άλλα περίμενε ο κόσμος και άλλα άκουσε χθες μετά το τέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ.

Με πιο ψύχραιμη ματιά , οι δρόμοι για τον Ολυμπιακό είναι δύο αυτή τη στιγμή.

Ή νέοι επενδυτές στην ομάδα ή την βγάζουμε με ψίχουλα και η αγωνιστική κατρακύλα θα έχει συνέχεια.

Εμείς δε θα πούμε πλέον για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τα λάθη του. Τα έχουμε πει αμέτρητες φορές και αν συνεχίσει να είναι στην ομάδα ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει με τον δικό του τρόπο...

Ήρθε η ώρα λοιπόν, για όλους τους Ολυμπιακάρες να βγουν μπροστά. Να βοηθήσουν το σύλλογο με τα εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον πλανήτη να βγει από αυτή την κατάσταση. Και να το κάνουν με διαφάνεια, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι προσφέρουν για να μην μας τα παρουσιάζουν από τη διοίκηση όπως αυτοί θέλουν. Τότε, αν η πρόθεση του Σωράτη Κόκκαλη δεν είναι να πουλήσει, αλλά να προετοιμάσει τον κόσμο για τα ψίχουλα που έχει σκοπό να δαπανήσει θα φανεί. Δώστε μας λοιπόν το δικαίωμα να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας...όλοι εσείς οι Ολυμπιακάρες.

Η ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού στο Δ.Σ, ότι : «Έχω βαρεθεί να πληρώνω μόνος μου, να έχω βάλει από την τσέπη μου πάνω από 200 εκατ. ευρώ και να με βρίζουν από πάνω, επειδή χάσαμε ένα πρωτάθλημα, το οποίο με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει. Αν δεν χάναμε τόσα παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας, τώρα θα πανηγυρίζαμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα…», είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή, και ζήτησε απ’ τα μέλη του Δ.Σ. να προσεγγίσουν επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι έχει επαφή με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και θα επιδιώξει να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ ο Γιώργος Λούβαρης δεσμεύτηκε πως θα κάνει νέα κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η επόμενη μέρα λοιπόν θα καθοριστεί από τις συγκεκριμένες κινήσεις, ή και κάποιες ακόμα αν προκύψουν τέτοιες σε αυτό το διάστημα... Το συγκεκριμένο θέμα πρέπει πάντως να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, αλλιώς...

* Συγνώμη κιόλας Σωκράτη που δεν σε χειροκροτήσαμε επειδή κατέληξες την ομάδα πέμπτη...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :