Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Α.ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΝ : ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Mε αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα βόλλεϋ του Ολυμπιακού, ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Άντερς Κρίστιανσον δήλωσε στην ιστοσελίδα "RedPlanet.gr",μόλις του έγινε γνωστή η κατάκτηση του τίτλου :

"Σοβαρά; Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, γιατί μόλις τώρα θα έμπαινα στο ίντερνετ για να δω το αποτέλεσμα. Την Τετάρτη έψαχνα να δω γιατί δεν έγινε το ματς, αλλά δεν έβρισκα κάτι. Θα ήθελα πολύ να είμαι στο Ρέντη. Συγχαρητήρια στον Γιάννη (σ.σ. Καλμαζίδη) και σε όλο τον Ολυμπιακό, γιατί η φετινή κατάκτηση του τίτλου ήταν πολύ δύσκολη, λόγω των πολλών προβλημάτων.

Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν ομάδα για να κερδίζει. Μπορεί να λένε ότι έπαιξε ρόλο η απουσία του Χριστοφιδέλη, αλλά κανείς δε θα το θυμάται. Όλοι θα θυμούνται το αποτέλεσμα: ότι ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες όπως οι Τίσερ, Κούναρι, Καλντέιρα και θα ήμασταν πολύ καλύτερα αν δεν τραυματιζόταν ο Φοντέλες το καλοκαίρι. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει έναν παίκτη, που παίζει στα μεγάλα ματς, τον Ιβάν Μίλκοβιτς."
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :