Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ...ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ,ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!


Με τις εξελίξεις να παγώνουν έως 14/6 όπως αποφασίσθηκε στο σημερινό Δ.Σ, καμία αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει στην τεχνική ηγεσία, και λογικά πρέπει να ξεχάσουμε και το ενδεχόεμνο ν'αναλάβει την ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα είναι αυτός που θ'αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα περίοδο και...βλέπουμε. Τώρα, τι ακριβώς θα προετοιμάσει ο Μπάντοβιτς, είναι άλλο θέμα.

Μέσα σε όλα είναι και οι παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και οι οποίοι έφυγαν για διακοπές χωρίς καμία ειδοποίηση. Ήδη η Τουρκική Μπούρσασπορ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 400.000 ετησίως στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Σιγά μη μείνει να περιμένει τον Κόκκαλη και τις...επαφές του.

Παρελθόν φυσικά με αυτά που βλέπει και ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Ντάτολο επιστρέφει στη Νάπολι, ο Στολτίδης μένει ελεύθερος, το ίδιο και ο Ντομί... Συμβόλαιο δύσκολα θα δει ο Λούα Λούα , ο Γκαλέτι όπως όλα δείχνουν σταματάει το ποδόσφαιρο και ο Θεός βοηθός...

Ούτε προπόνηση δε θα μπορεί να κάνει η ομάδα...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού καλείται τώρα πια να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του.

Μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο Κόκκαλης;

To ίδιο και εμείς! Με κάθε τρόπο. Ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και ας δώσουμε την απάντηση που πρέπει σε αυτούς που καταστρέφουν τα όνειρά μας...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :