Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕΤ...


Xωρίς πίστη και ψυχολογία, αλλά κυρίως χωρίς κόσμο, η ομάδα του γυναικείου βόλλεϋ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε τα όνειρα για τίτλο.


Η ομάδα μας δεν κατάφερε ν'αντισταθεί στα δύο πρώτα σετ, τα οποία και έχασε εύκολα,δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δε μπορείς να έχεις 7 παίκτριες, όσο καλές και αν είναι να τραβάνε όλο το...κουπί.Mοναδική εξαίρεση το τρίτο σετ, που η ομάδα μας ανέβασε απόδοση, κυρίως στην υποδοχή,χαλάρωσε και ο Παναθηναϊκός και έτσι κατάφερε προσωρινά να μειώσει η ομάδα μας. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας πάλεψε με όση δύναμη της είχε απομείνει , αλλά το σετ χάθηκε με 26-28.

Τα σετ : 20-25 , 17-25 , 25-20, 26-28

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού ,Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε: "Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των κοριτσιών. Με μια επτάδα έδωσαν την ψυχή τους όλη τη σεζόν. Άξιζαν έναν τέταρτο τελικό τα κορίτσια. Η χρονιά κλείνει επιτυχημένα για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε σε δύο μεγάλους τελικούς και σταθήκαμε πολύ καλά. Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το αν θα μείνω και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε. Θέλει υπομονή να φτιάξεις μια μεγάλη ομάδα".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :