Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΟ ΑΛΒΑΡΕΣ *BINTEO*


Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Γαύρος".

Ο Ισπανός 29χρονος ποδοσφαιριστής Χούλιο Αλβάρες έμεινε ελεύθερος από την Μαγιόρκα, και είναι επιτελικός μέσος.Τη σεζόν που μας πέρασε έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μαγιόρκα.Σε 26 εμφανίσεις σημείωσε 6 γκολ, ενώ είχε και 6 ασίστ.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους "ερυθρόλευκους" εδώ και περίπου δύο μήνες όπως αποκαλύπτει ο "Γαύρος" και μάλιστα αυτός είναι ο λόγος που ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, παρότι αρκετές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

O Iσπανός ποδοσφαιριστής επιθυμεί τριετές συμνόλαιο και ζητάει το ποσό των 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για την αξία του παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :