Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ"




Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε αρκετά στην υπομονή, αλλά και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, εκφράζοντας την πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά η δηλώσεις του:

«Νομίζω πως έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση για το μπάσκετ. Η Παρτιζάν έκανε όλη τη χρονιά εκπλήξεις και ήρθε με το ίδιο πάθος για να μας κερδίσει. Εμείς έχοντας το βάρος του φαβορί έπρεπε να αντιμετωπίσουμε με υπομονή και ανάλογο πάθος την Παρτιζάν. Εμείς κατορθώσαμε να δείξουμε κάτι που η Παρτιζάν είχε δείξει όλο το χρόνο, μαχητικότητα στο επιθετικό ριμπάουντ. Η Παρτιζάν πήρε ένα αβαντάζ ενθουσιασμού με αιφνιδιασμού και επιθετικά ριμπάουντ, αλλά τελικά κερδίσαμε με έναν τρόπο που κέρδισε πολλές φορές φέτος η αντίπαλός μας: με τα επιθετικά ριμπάουντ.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είχαν υπομονή και θέληση κι όταν δεν είχαν ρυθμό, είχαν πάθος. Θεωρούσα πριν έρθουμε εδώ ότι το παιχνίδι αυτό θα παιζόταν στο ένα σουτ και προσπαθούσε να επιστήσω την προσοχή στα παιδιά, ώστε να μην κάνουμε λάθη που θα δίνουν εύκολα καλάθια στους αντιπάλους. Ξέραμε ότι αν επιτεθούμε στο αμυντικό ριμπάουντ της Παρτιζάν, θα της δημιουγούσαμε πρόβλημα.


Σχολιάζοντας τη φοβερή παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, είπε: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Αυτό που ζητώ από την ομάδα μου και προσπαθούμε να συνεργαστούμε με τον κόσμο μας, που έχει ένα πάθος που το μεταδίδει στα παιδιά, είναι η υπομονή. Ο κόσμος μας είχε υπομονή και τη μετέδωσε στα παιδιά και βοήθησε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές που φαινόταν ότι το παιχνίδι μπορούσε να χαθεί».

Όσο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είπε: «Δεν υπάρχουν στιγμές που δεν λατρεύω που είμαι στο μπάσκετ. Είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι που έχει τα πάντα. Θα δει κανείς τακτική, αθλητικές ικανότητες, μεγάλα λάθη αλλά και προσπάθεια να διορθώσεις τα λάθη σου. Ο τελικός είναι μία ακόμη πρόκληση για τα παιδιά. Έχουν τη δυνατότητα και το ταλέντο να τα καταφέρουν, αρκεί να παλέψουν όπως σήμερα.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι ομάδα που είναι τυχαία. Χτίζει έναν κορμό εδώ και χρόνια και έπαιζε και πέρυσι πολύ καλό μπάσκετ. Και πέρυσι, τον πρωταθλητή Ευρώπης (Παναθηναϊκό) τον κέρδισε δύο φορές. Θεωρώ πως στον τελικό θα παίξουν οι δύο πιο καλές ομάδες με την πιο σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει ανασφάλεια με το ρυθμό που παίζει, αλλά θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :