Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!


Σε εποχή διοικητικών εξελίξεων έχει μπει ο Θρύλος μετά το Δ.Σ της Πέμπτης και την πρόταση για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στην ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τοποθετείται δημοσίως από το Λονδίνο που είναι για επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε αντιδράσεις στην ΠΑΕ, και έχουμε την εντύπωση ότι ψυρίζουμε την μαϊμού. Αφήστε τα ταξιδάκια στη Μύκονο και όπου αλλού πάτε και βρείτε τη λύση στο θέμα του Ολυμπιακού μας.

Εμείς ζητάμε από τους ενδιαφερόμενους, όσο και αν στην ΠΑΕ δεν αρέσουν οι δημόσιες τοποθετήσεις, να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά στον κόσμο, για το τι προσφέρουν και το τι τους ζητάνε. Και φυσικά δεν εννοούμε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αλλά μετά το τέλος αυτών, είτε το θέμα κλείσει θετικά, είτε αρνητικά.

Tα πρώτα ραντεβού θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα, με την αποτίμηση της τρίτης εταιρείας να είναι έτοιμη Τετάρτη με Πέμπτη και με τις φήμες για ταξίδι του Σωκράτη Κόκκαλη στο εξωτερικό προκειμένου να συναντηθεί με...άγνωστο ενδιαφερόμενο να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως και να έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να μάθει ποιος παίζει παιχνίδια για να μπορεί να κρίνει και να πάρει τα...μέτρα του.

* Από την ΠΑΕ βγάζουν...αισιοδοξία για τα νέα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο...Αλήθεια, με τη στάση που κρατάτε, από που σας προκύπτει αυτή η αισιοδοξία; Μάλλον ο κόσμος του Ολυμπιακού θα...παγώσει την αγορά τους.

** Ο...Τιτανικός βουλιάζει, κανονίστε με τη στάση σας να του στείλετε...ναυαγοσωστικά,όπως κάνατε και φέτος...!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :