Κυριακή 2 Μαΐου 2010

M.ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ : ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Ο Μανώλης Παπαμακάριος παραχώρησε συνέντευξη στην "sday.gr" και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο φάιναλ φορ του Παρισιού και τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

Για τον Ολυμπιακό και το Final-4, είπε: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει καλό ρυθμό τον τελευταίο καιρό. Θεωρώ ότι θα είναι λάθος του αν υποτιμήσει την Παρτιζάν και πιστέψει ότι θα πάει εύκολα στον τελικό και θα παλέψει με τη Μπαρτσελόνα για το τρόπαιο, γιατί η Παρτιζάν έχει δείξει ότι δεν συγχωρεί οποιαδήποτε αδράνεια. Πλέον πιστεύω ότι οι παίκτες και ο προπονητής έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, θα προετοιμάσουν την ομάδα όπως πρέπει και ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πανέτοιμος. Προβλέπω τελικό μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού και όπως όλοι ευχόμαστε να το πάρει ο Ολυμπιακός».

Για τη μάχη των τεσσάρων ομάδων στο Παρίσι, σχολίασε: «Κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες. Δεν πάει καμία ομάδα σε Final-4 για να βόλτα, ούτε για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Πάει για να κερδίσει το τρόπαιο και κάθε ομάδα έχει τάση προς αυτό. Νομίζω δεν είναι σωστό να υποτιμούμε ούτε την ΤΣΣΚΑ, μια ομάδα που έχει παρουσία σε δύο συνεχόμενα Final-4 και πιστεύω ότι αν η Μπαρτσελόνα την υποτιμήσει θα το πληρώσει».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :