Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Γ.ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ : NA MHN TOYΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ


Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στην Ερμούπολη της Σύρου, ο Γιώργος Αφρουδάκης έκανε νέα ανάρτηση στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα "gazzetta.gr".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

"Ήταν ο πρώτος τίτλος που διεκδικήσαμε φέτος και τον κατακτήσαμε δίκαια, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Έτσι όπως εξελίχθηκαν βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει. Δώσαμε στον Πανιώνιο την ευκαιρία να ελπίζει. Μας πίεσε πολύ. Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του εναντίον μας και έτυχε να βρει έναν κακό Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά, έχασε μια χρυσή ευκαιρία να γράψει ιστορία!

Εμείς την αδράξαμε και κάναμε τον Ολυμπιακό τον πολυνίκη του θεσμού, με 13 κατακτήσεις. Έπειτα από πολύ καιρό, είδαμε τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό με την τηλεοπτική κάλυψη, πιστεύω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε φιλάθλους για το άθλημα μας! Έγινε μια πολύ ωραία διοργάνωση, σε νησί που έχει αναλάβει και άλλα event του πόλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ασχολήθηκαν με το Φάιναλ Φορ. Εύχομαι η Ομοσπονδία να συνεχίσει την παράδοση που 'χει δημιουργήσει: να δίνει δηλαδή, Φάιναλ Φορ σε κολυμβητήρια που δεν έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, μέσα στη χρονιά, ώστε να έχει και ο κόσμος της περιφέρειας την ευκαιρία να αγαπήσει το άθλημα.

Σας είχα γράψει πως με φοβίζει περισσότερο αυτός ο θεσμός, απ' ότι το πρωτάθλημα, γιατί όλα κρίνονται στον ένα αγώνα. Και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο σε αυτό το ένα παιχνίδι να βρεθείς σε κακή μέρα. Συνέβη με εμάς, ο Πανιώνιος το διεκδίκησε μέχρι τέλους, αλλά εν τέλει νικήσαμε εμείς. Στο πρωτάθλημα για να μας αμφισβητήσουν και να μας ρίξουν από την κορυφή, θα χρειαστεί να μας νικήσουν τρεις φορές. Και αυτό δεν γίνεται! Έχουμε όμως, χρόνο για να αναλύσουμε εκτενώς τα όσα συμβούν στα πλέι οφ. Κατ' αρχάς, πρέπει να μάθουμε τον αντίπαλο μας...

Θα διαφωνήσω με όσους επιμένουν -μετά το Φάιναλ Φορ- πως έχει μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ομάδων. Πήραμε το τρόπαιο, παρ' ότι δεν παίξαμε καλά από την αρχή έως το τέλος. Και αυτό δείχνει τη διαφορά μεταξύ ημών και των άλλων ομάδων. Το γεγονός ότι διακριθήκαμε σε μια τόσο δύσκολη σεζόν είναι πολύ σημαντικό! Γενικότερα, έχω να σας πω ότι είμαστε όσο καλοί ήμασταν τα τελευταία χρόνια, με κάποιες ελάχιστες αποκλίσεις.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε ωστόσο, τα προβλήματα μας και κατάφερε να φτάσει τον τελικό του Κυπέλλου στο γκολ. Η ποιότητα που έχει το ρόστερ μας σε όλες τις θέσεις -γιατί όλοι μπορούμε να σκοράρουμε- έχει μεγάλη διαφορά από εκείνη του Πανιωνίου, που όπως επισήμανα και πριν έπιασε πολύ καλή απόδοση και μας περιόρισε στα πέντε γκολ. Μπορεί να άνοιξε η όρεξη κάποιων για τη συνέχεια, αλλά εμείς θα είμαστε πιο υποψιασμένοι!

Καθ' όλη τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ όλες οι δηλώσεις επικεντρώθηκαν στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει το ελληνικό πόλο -όχι μόνο εμάς, γιατί και τα παιδιά του Παναθηναϊκού είχαν βγάλει ανακοίνωση.
Τώρα διάβαζα εφημερίδες που πάλι έγραφαν για αυτό το κομμάτι. Θα αρκεστώ σε μια δήλωση: πιστεύω πως ο επόμενος μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για το ελληνικό πόλο. Για όλους μας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, ώστε να τύχουμε όλοι οι αθλητές που παλεύουμε τόσα χρόνια της συμπεριφοράς που αξίζουμε".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :