Σάββατο 22 Μαΐου 2010

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ!


Μετά την κατάκτηση του 13ου τροπαίου στην ιστορία του Θρύλου,έγιναν οι εξής δηλώσεις :

B.Πάτερος: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ήταν πάρα πολύ δυνατός. Έπαιξε με ψυχή και πάθος. Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το κύπελλο, το 13ο στην ιστορία του, να σπάσει το ρεκόρ του Εθνικού, για να μπορέσει να κάνει λίγο χαρούμενη την ζωή του, μέσα σε τόσο δύσκολες καταστάσεις. Κοιτάμε μπροστά, στόχος μας το πρωτάθλημα.Είμαστε πάρα πολύ κακοί από το 4-2 ως το φινάλε, καθώς έπρεπε να καθαρίσουμε την νίκη αρκετά νωρίτερα. Η μοναδική καλή φάση μας ήταν η τελευταία, που μας έδωσε και το νίκη. Ο Δεληγιάννης μας βοήθησε πάρα πολύ, καθώς μας γλίτωσε σε 2 περιπτώσεις με παίκτη λιγότερο, όπως και στην τελευταία άμυνα».

N.Δεληγιάννης : «Είναι ο πρώτος τίτλος που επιτυγχάνεται μέσα από τόσες δυσκολίες. Και οικονομικές και προσωπικές, λόγω τραυματισμών. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι αν γνώριζε ο κόσμος του Ολύμπιακού τις συνθήκες που προετοιμαζόμαστε, που προπονούμαστε, θα καταλάβαινε πολλά. Τα συναισθήματα μου είναι έντονα. Η ομάδα έχει γράψει λαμπρή πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχουμε καταρρίψει πολλά ρεκόρ. Ευκαιρία να καταρρίψει και την λαϊκή φράση «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει». Εμείς χορέψαμε. Πολλά συγχαρητήρια στον Φλέγκα, τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, που δείχνει εργατικότατος. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι».

Α.Βλοντάκης:«Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που προσπαθεί να πάρει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό, εμείς όμως πανηγυρίζουμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, που έχει κάνει άλματα προόδου, όμως θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια. Θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για το αύριο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να μην οδηγηθεί ο ερασιτεχνισμός δεκαετίες πίσω. Αυτό που θα ήθελα να κάνουμε γνωστό είναι ότι δεν παίρνουμε εκατομμύρια ευρώ. Συντηρούμε οικογένειες, και τα λεφτά αυτά είναι για βιοποριστικούς λόγους».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :