Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ν.ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ : TΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΚΟΛ ΔΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ


To σχόλιο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην "SportDay" για τη χθεσινή -δύσκολη- μέρα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ :

"Μεγάλη ποδοσφαιρική ανάλυση στο χθεσινό ματς δεν χωράει. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι άριστος στην τακτική, ήξερε τι ήθελε και στο φινάλε, μάλλον είχε έναν εύκολο αγώνα. Η νίκη (απόλυτα δίκαιη) ήρθε με το γνωστό προγραμματισμένο παιχνίδι από τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Δεν μου προκάλεσε έκπληξη ό,τι είδα στο Φάληρο.

Τρεις μέρες να έπαιζε ο Ολυμπιακός γκολ δεν θα έβαζε. Καμία ιδέα, καμία φαντασία, το απόλυτο μηδέν. Κυρίως δεν υπήρξε ψυχολογία νικητή. Δεν ξέχασαν ξαφνικά το ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι». Στο σημείο που έφθασαν, όμως, δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν το παραμικρό. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ πονάει. Πιο οδυνηρός όμως είναι ο τρόπος που αυτός ήρθε. Ολη τη χρονιά βλέπουμε την ίδια θλιβερή εικόνα αδυναμίας. Δεν μπορείς πάντως να καταδικάσεις «εις θάνατον» τους πάντες.

Δεν μπορείς να ξεχάσεις ό,τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός και κυρίως τα 12 πρωταθλήματα τα τελευταία 14 χρόνια. Αυτό που προκαλεί απορία, θυμό, οργή και δεν ξέρω ποιο άλλο συναίσθημα στον κόσμο είναι η έλλειψη πάθους. Χάθηκε το πνεύμα του νικητή. Μπορείς να χάνεις 3-0 και να τα δίνεις όλα".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :