Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

T.ΣΧΙΖΑΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Ο Τάσος Σχίζας μίλησε για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Σύρο και τον ημιτελικό με το Παλαιό Φάληρο :

"Το κύπελλο είναι ο πρώτος χρονικά στόχος μας. Είναι ένα παιχνίδι εάν είμαστε σοβαροί θα είμαστε και νικητές. Το Παλαιό Φάληρο δεν μπορεί να μας εμποδίσει να φτάσουμε στον τελικό και από κει και πέρα δεν χρειάζεται πιστεύω να παίξουμε τρελό πόλο για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, που λογικά θα πάρει το άλλο εισιτήριο.Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός με την άμυνα που παίζει δεν μπορεί να χάσει. Οι αντίπαλοι σίγουρα θα θέλουν να μας κλέψουν την κούπα. Πιστεύω πως το κύπελλο και ο τελικός θα είναι κομβικής σημασίας αγώνας για τη συνέχεια της χρονιάς. Στη Σύρο πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια. Αυτό το ματς θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Όχι πως δεν το ξέρουν όλοι αλλά θα πρέπει να το δείξουμε. Η ομάδα έχει πληγωθεί από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Εμείς καλούμαστε παρόλα αυτά να αποδείξουμε τα αυτονόητα και θα το κάνουμε.

Ο κόσμος μας, περιμένει να φέρουμε τις κούπες στο λιμάνι, όπως κάθε χρόνο. Aν αυτοί είναι καλύτεροι να πάρουν την κούπα. Δεν θα το πάρουν όμως επειδή εμείς έχουμε προβλήματα. Είμαστε στον Ολυμπιακό και είμαστε αθλητές μεγάλης αξίας που δεν μας αρέσει να χάνουμε και να μην είμαστε στην κορυφή"
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :