Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

11-0 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ, 5 ΓΚΟΛ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!


Έγινε το ξεμούδιασμα του Ολυμπιακού στο πρώτο του φιλικό επί Γερμανικού εδάφους που επικράτησε της ερασιτεχνική Καουφμπόρεν με σκορ...11-0.

Ο αγώνας δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, απλά ήταν μία προπόνηση και μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να χαλαρώσουν από την ένταση των προπονήσεων.

Ο Λίνεν άρχισε το ματς με Πάρντο ανάμεσα στα δοκάρια, τον Γκαλίτσο και τον Ραούλ Μπράβο (αρχηγός) στο κέντρο της άμυνας, τον Κρητικό στα δεξιά και τον Βαλεριάνο στα αριστερά, τους Μαρέσκα, Όσκαρ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Φετφατζίδη στα δεξιά, τον Μιραλάς στα αριστερά και τους Μήτρογλου, Ντιόγκο προωθημένους.

Στο 9’ μόλις ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, με τον Μήτρογλου να αξιοποιεί το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και να σημειώνει το 1-0. Στο 13’ ο Όσκαρ σέντραρε και ο Μαρέσκα έκανε με γυριστό σουτ το 2-0. Στο 15’ ο Φετφατζίδης από πάσα του Όσκαρ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 24’ ο Ντιόγκο με πέναλτι έγραψε το 4-0. Στο 26’ και πάλι ο Μήτρογλου σκόραρε για να κάνει το 5-0.

Στο 35’ ο Σοϊλέδης πήρε τη θέση του Μαρέσκα που αποχώρησε με ενοχλήσεις, στο 36’ ο Μιραλάς σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου, ενώ στο 38’ ο Μήτρογλου έφτασε στο «χατ-τρικ». Έτσι, τελείωσε το ημίχρονο με 7-0!

Στο 48’ ο Ντιόγκο και πάλι με πέναλτι έκανε το 8-0, ενώ στο 54’ ο Μιραλάς το 9-0.

Στο 72’ ο Μήτρογλου "πυροβόλησε" ξανά για να κάνει το 10-0 και ο ίδιος παίκτης, λίγο πριν απ’ το φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό 11-0!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :