Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ


Η εξήγηση που έδιναν σήμερα στην ΠΑΕ για την αναβολή της Γ.Σ ήταν τα πολλά ανοιχτά θέματα που έχει ο Ολυμπιακός (προπονητής, μεταγραφές, συμβόλαια) και βεβαίως το ιδιοκτησιακό που δείχνει να μην έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα.

Από τους παίκτες που υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας, ο Λεντέσμα ειδοποιήθηκε ήδη να βρει ομάδα και να φέρει πρόταση στην ΠΑΕ , ενώ η ΠΑΕ επιβεβαιώνει τις επαφές για πώληση ή δανεισμό του Λεονάρντο στην Παλμέιρας.

Για τους παίκτες που τα συμβόλαια λήγουν αποφασίστηκε να κληθούν για να περάσουν όλοι από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τους γνωστοποιήσουν τις αποφάσεις ή ακόμα και τις προτάσεις τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Πάντος, Λούα Λούα, Στολτίδης, Ντομί, Πάρντο και Κόβατς.

* Στις 28 Ιουνίου (το πιθανότερο) θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν,αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν ότι θα έχουν ζεστάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις κινήσεις που θα έχουν γίνει μέχρι τότε. Το μήνυμα του κόσμου ήταν σαφές άλλωστε και στην ΠΑΕ έχουν καταλάβει ότι με τα ψέματα τα διαρκείας θα έμεναν στα...ράφια!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :