Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΘΥΡΑ 7 : ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΧΑΛΟΥΜΙ,ΟΧΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!


Στη χθεσινή εκπομπή της Θύρας 7 , οι παρουσιαστές της πήραν θέση για τα σενάρια των ημερών ως προς το θέμα του προπονητή,και είπαν ανάμεσα στ'άλλα :

"Oι λύσεις για τον πάγκο της ομάδας μας που έχουν σχέση με την Κύπρο τελείωσαν για μας.Από Κύπρο μόνο χαλούμι θέλουμε και αν γίνεται να πάμε για διακοπές.Και την οικονομική κρίση καταλαβαίνουμε,και τις οικονομικές δυσκολίες,αλλά θέλουμε κανονικό προπονητή. Όποιος διανοηθεί μα μας φέρει προπονητή που έχει σχέση με Κύπρο θα μας βρεί απέναντι.Τέρμα τ'αστεία.Θα μας βρουν απέναντι σε τέτοιες επιλογές.

Ο Άρης δηλαδή τι πρότζεκτ είχε και πήρε τον Κούπερ; Ή μήπως ο Βαλβέρδε είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Κούπερ; Σε δέκα μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και εμείς δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι ο προπονητής και ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας! Μήπως αφήνουν κάποιοι να περάσουν οι μέρες, ώστε να πάμε μετά αναγκαστικά σε λύσεις ανάγκης; Μη σώσουμε και κάνουμε προετοιμασία αν είναι να πάμε σε λύσεις ανάγκης.Λύση ανάγκης είναι να φύγετε όλοι σας".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :