Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

"ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ",ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ!


Ο Ιταλός μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου Αλεσάντρο Λούτσι, σε δηλώσεις του στο «Goal», εξέφρασε την πεποίθησή πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Μπαπτίστα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν τον έχει πλησιάσει κανείς από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ότι ο παίκτης ουσιαστικά μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσει τι θα κάνει. Ακόμα διαβεβαίωσε ότι δεν έχει εκφράσει προτιμήσεις είτε σε χώρα είτε σε ομάδα.

Για την ακρίβεια δήλωσε: «Δεν αποκλείω τίποτα ούτε ο παίκτης το αποκλείει, αρκεί η πρόταση που θα έρθει να θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Από τη Ρόμα μας έχουν πει ξεκάθαρα πως ο Ζούλιο είναι για πώληση».

Οι Ιταλοί που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ρόμα, αναφέρουν ότι ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να τα βρει με τη Ρόμα, ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχει πρόταση από την Τότεναμ, αλλά δύσκολα θα μπορέσει κάποια ομάδα να μπει δυνατά στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του 28χρονου άσου….. και ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τύχη καθώς στην Ελλάδα αγωνίζονται αρκετά γνωστά ονόματα τόσο Βραζιλιάνοι αλλά και άλλοι, στοιχείο που παίζει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στην περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος με την παρουσία του στον Πειραιά θα αλλάξει τα δεδομένα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :