Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Α.ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ:"ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ"

Ο Αντώνης Βλοντάκης, Γιάννης Φουντούλης και Βαγγέλης Δελακάς μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος έκαναν δηλώσεις σχετικά με τη κατάκτηση του τίτλου. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Αντώνης Βλοντάκης:«Θα αντάλλασσα ένα πρωτάθλημα με κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη. Ενας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό ήταν για να φτάσω στα ψηλά ευρωπαϊκά σκαλοπάτια.


Ομως μέσα από τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της χρονιάς και τα οποία εξακολουθούν να ταλανίζουν το τμήμα, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί παράλληλα διαψεύσαμε τις διάφορες Κασσάνδρες που έφερναν τη διάλυση στον Ολυμπιακό.Για την επόμενη ημέρα πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».


Γιάννης Φουντούλης: «Ερχόμενος στον Ολυμπιακό ήξερα ότι θα έχω την ευκαιρία να διεκδικώ και να κερδίζω τίτλους.Αυτές οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες για εμένα. Εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να μπορώ να βοηθώ τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους στόχους του» .


Δελακάς:  «Στον Ολυμπιακό οι παλιοί παίκτες προσπαθούν καθημερινά να μεταδώσουν σε εμάς τους νεότερους τη φλόγα και την ψυχολογία του πρωταθλητή. Σε αυτόν το δρόμο θα κινηθούμε και εμείς».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :