Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

AΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΚΟΚΟ Ή ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ;


Όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, ενδιαφέρον ήταν και πάει η ιστορία με τον Ολυμπιακό και το Νάτσο Σκόκο. Προφανώς στο λιμάνι αποφάσισαν να κινηθούν σε πιο οικονομικές λύσεις και άφησαν στο περιθώριο την υπόθεση του Αργεντινού χαφ της ΑΕΚ.

Είναι έτσι όμως, ή ο Ολυμπιακός πάει να αιφνιδιάσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς; Αυτή τη στιγμή πλέον η ΑΕΚ είναι αυτή που καίγεται να πουλήσει τον παίκτη και δεν είναι τυχαίο που πιέζει τον ποδοσφαιριστή ν'αποδεχθεί τη λύση της Ρωσικής Ανζχί. Ένας προορισμός όμως για τον οποίο ο Σκόκο δε θέλει ν'ακούει λέξη,τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο κίνδυνος να...ξεμείνει ο παίκτης στην ΑΕΚ και να τον χάσει του χρόνου το καλοκαίρι χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της είναι πλέον ορατός, αφού ο παίκτης από 01/01/2011 μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις της για τον Αργεντινό, πράγμα που ίσως να περιμένουν στο λιμάνι...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :