Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ" Ο ΝΕΡΙ


Όταν στις 12 Ιουνίου, σας μιλήσαμε για επιστροφή Καστίγιο με τη μορφή δανεισμού, οι περισσότεροι απορήσατε γιατί μέχρι τότε, δεν είχε ακουστεί το παραμικρό.

Σήμερα λοιπόν, τα δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν ότι ο Μεξικανός άσος αυτή τη φορά τα κατάφερε, βρήκε επιτέλους την άκρη με τη Σαχτάρ του Ντόνετσκ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο λιμάνι. Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Νέρι το προσπαθεί άλλα όπως όλα δείχνουν έμαθε από τους λάθος χειρισμούς στο παρελθόν και αυτή τη φορά συζήτησε με τον Αχμέτοφ και την παρέα του κάτω από καταλληλότερες προϋποθέσεις.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η Ουκρανική ομάδα του έδωσε το "ελεύθερο" ν'αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό!

* Υπενθυμίζεται ότι ο Aχμέτοφ έδινε δανεικό τον Καστίγιο στον Ολυμπιακό για 6 μήνες, χωρίς "ενοίκιο" μάλιστα, αλλά μετά ζητούσε 5 εκ ευρώ για την ελευθέρας του παίκτη. Ο Καστίγιο υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ ευρώ, αλλά εκτός από αυτό, οι διαπραγματεύσεις του με τη Σαχτάρ προφανώς έφεραν αποτέλεσμα, αφού σήμερα τα δημοσιεύματα μιλάνε για ετήσιο δανεισμό, ενώ γνωρίζαμε για εξάμηνο... Στις προσεχείς μέρες το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :