Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΙ...


Όταν προτάθηκε ο Γκούτι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, η κουβέντα αφορούσε χρήματα κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Μία πολύ καλή τιμή για έναν ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις και τις ικανότητες του Ισπανού, που προέρχεται από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εμπλοκή πολλών μάνατζερ, όμως,όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" επέφερε αλλαγή σκηνικού, με αυτούς να προσπαθούν να αυξήσουν τα δικά τους έσοδα και τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να ανεβαίνουν στα 4 εκατ. ευρώ.


Στην περίπτωση του Ντέκο δεν έχουν μπει πολλοί μάνατζερ στο κόλπο, αφού το γραφείο του Ζόρζε Μέντες έχει αναλάβει να τρέξει την υπόθεση. Από όσα δείχνουν οι πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του, ο παίκτης θα θέλει ένα συμβόλαιο με 4-4,5 εκατ. ευρώ τη σαιζόν και προτιμά τριετή συνεργασία. Ενώ εκτός από αυτό θα πρέπει να δοθεί και ένα ποσό στην Τσέλσι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Επιθυμία της νέας διοίκησης είναι να πραγματοποιηθούν μεγάλες μεταγραφές, αλλά πλέον προκύπτει το ερώτημα αν αξίζουν τόσα χρήματα για ένα ποδοσφαιριστή της ηλικίας τους ή αν θα ήταν προτιμότερο να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό σε κάποια μεταγραφή ενός πιο νέου ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :