Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

AΛΕΞΑΝΔΡΗ ΕΣΕΙΣ; ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΜΕΙΣ!


Οι αντιδράσεις στον κόσμου του Ολυμπιακού, στο παραμυθάκι που πάνε να περάσουν με τον Αλεξανδρή είναι μεγάλες. Οι οργανωμένοι δεν πρόκειται να καθήσουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού γενικότερα θα αντιδράσει. Όπου και αν διαβάσεις, όπου και αν βρεθείς σε στέκια οπαδών του Ολυμπιακού, ένα πράγμα ακούς :

"Aν θέλει ο Κόκκαλης να το πάει στην κοροϊδία, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα, αλλά γήπεδο δεν θα πατήσουμε. Πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να αγοράσουμε διαρκείας της νέας χρονιάς. Η υπομονή έχει και τα όριά της, και η δική μας εξαντλήθηκε. Ή άμεσα σοβαρές κινήσεις ή να μας ξεχάσουν από το γήπεδο. Θα παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων. Εμείς συνένοχοι σε αυτή την κατάντια δε θα γίνουμε και δεν πρόκειται να ακουμπάμε το υστέρημά μαςε στον Κόκκαλη.

Μας ενοχλεί που αν και έχουμε προειδοποιήσει, δείχνει να μας έχει...γραμμένους. Αφού θέλει λοιπόν να μας βρεί απέναντί του, θα μας βρεί. Και τότε να δούμε ποιος θα είναι ο χαμένος".

Αυτά ήταν τα πιο...κόσμια που ακούστηκαν και γράφτηκαν και στη διοίκηση τα γνωρίζουν. Άλλωστε, όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου, τέτοια και ακόμα χειρότερα σχόλια θα δεις και θ'ακούσεις...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :