Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ


Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Γαύρος" , τη στιγμή που έφευγε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από την συνέντευξη τύπου που αναγκαστικά παραβρέθηκε,δέχτηκε φραστική επίθεση από τους..."steward" που είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο συγκεκριμένος "κύριος" λοιπόν,αφού έβρισε αρχικά τον μαυροκεφαλίδη στη συνέχεια τον ρώτησε "τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνετε;" και συνέχισε τα κοσμητικά επίθετα.

Ήρεμος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του απάντησε " Mεγάλε,κόψ'το, τέλος" αλλά αυτός το βιολί του, συνέχισε σε αμείωτο ρυθμό και με τη συμπαράσταση μάλιστα και άλλων..."steward".

Kάποια στιγμή λοιπόν ο Μαυροκεφαλίδης εκνευρίστηκε και αφού απάντησε ανάλογα, τον κάλεσε να έρθει κοντά για να του πει και τα υπόλοιπα...Κάπου εκεί το επεισόδιο έλαβε τέλος , αφού δεν είναι κάτι νέο το..."κοκοκο" για τους οπαδούς της ομάδας με σήμα την αλογοτροφή...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :