Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΟ ΓΙΟΤΑΜ


Ο Ολυμπιακός παραχώρησε στον μάνατζερ του Γιοτάμ Χαλπερίν, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι,το ελεύθερο να ψάξει ομάδα για τον πελάτη του, αφού στον Πειραιά δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Χαλπερίν έχει για ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό,αλλά μετά τη φετινή χρονιά , αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί.

Το θέμα βέβαια δεν είναι τόσο απλό, αφού το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο, ενώ η ομάδα που τον γνωρίζει καλά, η Μακάμπι δε δείχνει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Χαλπερίν έφυγε κάπως...απότομα από την «ομάδα του λαού» είναι η αλήθεια, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Μακάμπι να τον αποδοκιμάζουν σε κάθε ευκαιρία.Ούτε οίδιος ο Γιοτάμ πάντως βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στο Ισραήλ, καθώς η εφορία καραδοκεί για όποιους γυρίσουν από το εξωτερικό σε λιγότερο από τρία χρόνια.

Ο μάνατζερ του Χαλπερίν δήλωσε για το θέμα : «O Ολυμπιακός με ενημέρωσε να ψάξω ομάδα για τον Χαλπερίν την νέα σεζόν», ενώ για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μακάμπι, είπε : «Eνημέρωσα την Μακάμπι ότι είναι ελεύθερος, αλλά δεν νομίζω να γυρίσει ο Γιοτάμ στο Ισραήλ εξαιτίας της εφορίας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :