Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"


Στον Ολυμπιακό περιμένουν την κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και μέχρι να συμβεί αυτό υπάρχει αγωνία σχετικά με το τι θα συμβεί.

Στο λιμάνι δείχνουν να είναι βέβαιοι για ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές, αφού θεωρούν ότι δεν ευσταθεί ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που ενδέχεται να κρίνει μάλισα μία ολόκληρη χρονιά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν χθες πως όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ ήταν απαράδεκτα, ωστόσο οι ίδιοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην ανοίξει μύτη, και γι'αυτό είναι μάρτυρας και ο τηλεοπτικός φακός.

Στον Ολυμπιακό λένε ότι στο ΟΑΚΑ κάθε χρόνο γίνονται χειρότερα, με αποκορύφωμα το 2007, που οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού είχαν πάρει στο κυνήγι τους διαιτητές, το...αεροβόλο που χτύπησε Χατζή και Πασχόπουλο, αλλά και τα βεγγαλικά που τραυμάτισαν τον Αργυρόπουλο, ενώ ο Καλαϊτζίδης είχε υποστεί ρήξη τυμπάνου!

Κι όμως...ο Ολυμπιακός δεν έφυγε ποτέ από το παρκέ. Το "κοκοκο" είναι αλλονών "χάρισμα"...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :