Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΝΕΝ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ...


Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Έβαλντ Λίνεν, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ονόματα παικτών που...αρέσουν στον Γερμανό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, σε φόρουμ της ιστοσελίδας "transfermarkt.de", γίνεται αναφορά στον Χοσέ Χολέμπας που αγωνίζεται στην Μόναχο 1860 σαν αριστερό μπακ.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Γερμανικής ομάδας, Μάνφρεντ Στόφερς που τονίζει:

"Υπάρχουν μερικοί εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα συνομιλίες. Δεν ξέρω ακόμα αν το Μόναχο 1860 είναι έτοιμο να αφήσει παίκτες να φύγουν. Στις διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν φιλίες, είναι μπίζνες με ξένους".

Ο Χολέμπας είναι 26 χρονών και δεν αποκλείεται εάν ο Ολυμπιακός κινηθεί για αριστερό μπακ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ντιντιέ Ντομί και την πιθανή αποχώρηση του Λεονάρντο, το όνομα του Γερμανού μπακ να είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας μας.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στο 1 εκ ευρώ περίπου...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :