Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αμερικανικής ιστοσελίδας "bleacherreport.com" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) , ο Τζος Τσίλντρες έχει διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου ν'αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή αν θα επιλέξει την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Αν συμβεί το δέυτερο, σύμφωναμ ε το δημοσίευμα, θα το κάνει μέσω του Νο 22.

«Αν ο Τζος Τσίλντρες θέλει να εισπράξει κάτι από τα πλούτη του ΝΒΑ, θα ήταν έξυπνο να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο ως ελεύθερος υπό περιορισμούς.

Το καλοκαίρι του 2008, ο Τσίλντρες άφησε τους Ατλάντα Χοκς για να υπογράψει τριετή συμφωνία με την ομάδα της Ευρωλίγκα, τον Ολυμπιακό Πειραιά, αξίας 32.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Τσίλντρες έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ευρώπη και θα έκανε μια χαρά για βασικός, άμα τη επιστροφή του.

Για όσους έχουν ξεχάσει, ο Τσίλντρες (και η τρελή αφάνα του) είχε 11.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο για τους Χοκς σε μόλις 30 λεπτά συμμετοχής.

Η Ατλάντα θα ήταν φρόνιμο γι' αυτή να ισοφαρίσει κάθε λογική προσφορά για τον Τσίλντρες, αν επιστρέψει από την Ευρώπη το καλοκαίρι, δεδομένου ότι το μέλλον του Τζο Τζόνσον στην ομάδα είναι αμφίβολο. Αν ο Τζόνσον φύγει κι οι Χοκς αναγκαστούν να προωθήσουν τον Τζαμάλ Κρόφορντ στην αρχική πεντάδα, ο Τσίλντρες θα γινόταν μία εξαιρετική περίπτωση έκτου παίκτη» αναφέρει το δημοσίευμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :