Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σ.ΤΙΣΕΡ : ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ


Ο Σιμόν Τίσερ θεωρεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γερμανικής ομοσπονδίας βόλλεϋ, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων :

«Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να περιμένουμε όμως να δούμε ακριβώς την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και πώς τα όποια μέτρα θα επηρεάσουν τον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή ψάχνω και άλλες εναλλακτικές λύσεις».

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα...αναίμακτο διαζύγιο, αφού οι 160.000 ευρώ που παίρνει ο Τίσερ είναι πολύ υψηλό για τα νέα δεδομένα του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο Σιμόν Τίσερ αναφέρθηκε στις...Ελληνικές αναμνήσεις : «Οι Ελληνες αγαπούν πολύ τον αθλητισμό και είναι πνευματώδεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων διεξήχθη σε φανταστική ατμόσφαιρα. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος, μπορώ συνοψίσω τη χρονιά λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ βαρετή και διασκέδασα πάρα πολύ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :