Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ!


Από χθες το βράδυ σας ενημερώσαμε ότι υπάρχουν κόντρες στο λιμάνι ανάμεσα στους πρώην και τους επόμενους, με αποτέλεσμα οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας να πηγαίνουν πίσω με κίνδυνο να χαθούν παίκτες για τους οποίους έχει γίνει προεργασία.

Κάποια έξτρα έγγραφα που ζητήθηκαν, κάτι οι διαφωνίες που είναι ανοικτές με την μορφή προσωπικής αντιπαράθεσης έχουν φέρει το αποτέλεσμα που κανείς δεν επιθυμεί στον Ολυμπιακό. Η ιστορία δεν θα τελειώσει πριν από την Τρίτη ή Τετάρτη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι προβληματισμένος για το τι πρέπει να γίνει στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Από χθες σας είπαμε ότι δε μπαίνει σε κίνδυνο το "deal" και αυτό το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Μαρινάκης αναμένεται να προχωρήσει κανονικά στην ενίσχυση της ομάδας, αφού δεν έχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του Κόκκαλη, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

Γεγονός πάντως είναι ότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί η προηγούμενη ΑΜΚ της ΠΑΕ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς,κάτι που λογικά θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Κόκκαλης και Μαρινάκης θα υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό προκειμένου ο γνωστός εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος πλέον της ΠΑΕ να τρέχει τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει το περιβάλλον του : " Αν και τυπικά δεν περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του, τι μεταγραφές μπορεί να κάνει;"

* H απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή έχει παρθεί ήδη, με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ να είναι τα φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση. Μία κίνηση που πρέπει ν γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :