Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μ.ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΪΡ : ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Στο περιοδικό "Four Four Two" μίλησε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ και αρχικά αναφέρθηκε στον ερχομό του στο λιμάνι, λέγοντας ότι "είναι μεγάλη εμπειρία. Όταν ο μάνατζέρ μου ανέφερε τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρθηκα άμεσα, γιατί είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Μάλιστα, ο Ματ προτείνει στους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, "αν δεν είσαι σε μεγάλη αγγλική ομάδα, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις στο Champions League, που είναι υπέροχη εμπειρία".

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Άγγλος επιθετικός είπε "είναι απίστευτοι και ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα", ενώ για το χαμένο φετινό πρωτάθλημα,σχολίασε, "οι οπαδοί απογοητεύτηκαν επειδή είχαν συνηθίσει να το παίρνουμε κάθε χρόνο, αλλά αλλάξαμε τέσσερις τεχνικούς και είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Έτσι, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ήταν δύσκολα, αλλά του χρόνου κανονικά θα τα πάμε καλύτερα".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :