Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΝΤΕΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" , άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη επικοινώνησαν χθες με το γραφείο του σούπερ ατζέντη Πέδρο Μέντες. Ο Πορτογάλος ατζέντης που έχει στο πελατολόγιό του ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πληθώρα διάσημων ποδοσφαιριστών όπως ο Ντέκο, ο οποίος και προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Παρόλο που έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Τσέλσι, η Λονδρέζικη ομάδα τον πουλάει με ένα ποσό της τάξης των 3-4 εκ ευρώ , αφού ο Κάρλος Αντσελότι δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Μέχρι στιγμής έχουν δείξει ενδιαφέρον μικρομεσαίοι σύλλογοι από Αγγλία και Ισπανία, αλλά και από την Βραζιλία.

Εκτός λοιπόν από τον Ντέκο, προτάθηκε και ο Μάουρο Καμορανέζι που και αυτός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γιουβέντους, αλλά είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος από την Ιταλική ομάδα, σε περίπτωση που βρει σύλλογο που να καλύψει τις απαιτήσεις του, με την Φιρεντίνα να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :