Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ


Ο νέος τεχνικός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δεν έκρυψε ποτέ το θαυμασμό του για το ταλέντο του Κώστα Μήτρογλου και επανειλημμένα έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό της ομάδας μας.

Ο διεθνής στράικερ, ξεκίνησε «λογαριασμό» στο προχθεσινό φιλικό της ομάδας μας σημειώνοντας 5 γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του, άσχετα με το αν η δυναμικότητα της γερμανικής ομάδας ήταν πολύ χαμηλή.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ περιμένουν πολλά από τον Μήτρογλου τη νέα σεζόν και το σίγουρο είναι πως ο νεαρός στράικερ έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε «μπόμπερ». Πέρυσι η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τον «Γερμανό», ωστόσο μέσα στη χρονιά έκανε «κοιλιά», με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον νεαρό άσο, είναι η διάρκεια, ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο το ταλέντο που διαθέτει. Να δείξει μεγαλύτερη ωριμότητα από αυτήν που είχε την περασμένη σεζόν όταν αρκετές κινήσεις του συζητήθηκαν πολύ και δεν ήταν οι πρέπουσες και αν πετύχει αυτά που προαναφέραμε τότε δύσκολα θα βγαίνει απ' την ενδεκάδα. Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν πολλή δουλειά από τον παίκτη και αυτό ο κ. Λίνεν το γνωρίζει πολύ καλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ, καθώς υπολείπεται φυσικής κατάστασης των περισσότερων συμπαικτών του. Όλα πάντως είναι στα χέρια του νεαρού άσου και η κατάσταση δείχνει ιδανική για τον παίκτη. Έχει έναν προπονητή που τον πιστεύει πολύ, το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο και αυτό που απομένει είναι να δουλέψει σωστά στις προπονήσεις.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :