Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΡΝΤΟ,ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΝΓΚ;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ρουμανικής εφημερίδας «Pro Sport», που πριν από μερικές εβδομάδες είχε γράψει ότι ο Θρύλος θα έκανε χρήση της οψιόν και θα διατηρούσε τον Πάρντο στο ρόστερ του, επανέρχετα με νεό δημοσίευμα που λέει ακριβώς το αντίθετο!

Ο Πάρντο λοιπόν κατά τους Ρουμάνους θ'αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό ,αφού οι Πειραιώτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Mίκαελ Γκσπούρνινγκ :

«Ο Ολυμπιακός δεν θα αγοράσει τον Ούρκο Πάρντο, που κοστίζει 300 χιλιάδες ευρώ. Ο Ισπανός ήταν ο αντικαταστάτης του Νικοπολίδη και φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αγόραζε από την Ραπίντ. Πριν λίγες ημέρες ο Νικοπολίδης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (;) και η διοίκηση του Ολυμπιακού στράφηκε στον πορτιέρο της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο συμπαίκτης του Μπούγκα θεωρείται από τη διοίκηση των πρώην πρωταθλητών Ελλάδας ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Νικοπολίδη και έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Με αυτή την κίνηση οι Έλληνες αποχαιρετούν τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος πρέπει αλλά δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ραπίντ, γι’ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :