Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΙΟΥΕΛ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ


Τα πράγματα σε ότι αφορά του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για κάποιες από τις τρύπες του ρόστερ, έχουν αρχίσει να δείχνουν προς τα που θα πάνε.

Για δεξιά πρώτο φαβορί ο Ντεγιάγκα, για δεκάρι ο Ιμπαγκάσα και ας διαψεύδει η ΠΑΕ, και απ'ότι δείχνει το πράγμα στο λιμάνι καταλήγουν πως θα κινηθούν για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της ομάδας που από...πέρυσι έχει μείνει γυμνό.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ", σε δύο παίκτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους οι Πειραιώτες. Πρώτος στη σχετική λίστα ο Φραν Γέστε, πρώην αρχηγός της που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπιλμπάο και έπειτα από 11 χρόνια είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον. Ο 31χρονος άσος, έχει πρόταση από την Αραβία ύψους 1,1 εκ ευρώ αλλά επιθυμία του είναι να μείνει στην Ευρώπη. Ο παίκτης έχει μάνατζερ τον Ιμπάνιεθ(!), με τον οποίο υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και μια εμπλοκή στην συγκεκριμένη μεταγραφικη υπόθεση θα μπορούσε να τις διευθετήσει. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης αρέσει και πιθανότητα ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του 31χρονου Χάρι Κιούελ, ο οποίος θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ με την Αυστραλία. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και της Γαλατάσαραϊ έχει κασέ στις 750.000 ευρώ, ποσό που θεωρούν λογικό στον Πειραιά για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν κάτι τον πηγαίνει πιο πίσω από τον Γέστε, είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε φέτος στους κοιλιακούς, αλλά όπως όλα δείχνουν πριν λίγο καιρό τα ξεπέρασε οριστικά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :