Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΘΕΛΕΙ ΝΒΑ Ο ΡΟΥΝΤΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ


Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ευρώπη για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής φαίνεται να βάζει ο Ρούντι Φερνάντεζ με τις νέες του δηλώσεις σε συνέντευξη του στην "As".

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στο Πόρτλαντ και οι Μπλέιζερς είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον μου. Εγώ θέλω να συνεχίζω να παίζω στο ΝΒΑ. Ακούστηκαν πολλά τις προηγούμενες μέρες. Και εγώ μπορώ να λέω διάφορα, ότι θέλω να παίξω στο. Πεκίνο, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να παίξω στη Ρεάλ, ούτε μίλησα με τον Σάντρο Ροσέλ (σ.σ ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα). Ίσως το διέρρευσε ως προεκλογικό τέχνασμα. Σίγουρα πάντως με τιμάει το ενδιαφέρον των δυο κορυφαίων ομάδων της Ισπανίας»

Ο Ρούντι Φερνάντεζ εαν αποφάσιζε να αφήσει το NBA για την Ευρώπη θα ήταν ίσως η πιο περιζήτητη μεταγραφή του καλοκαιριού, για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και φυσικά ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, που ούτως η άλλως ψάχνει ένα μεγάλο όνομα στην περιφέρεια.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :