Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

Οι εκλογές για τη ανάδειξη νέας διοίκησης των βετεράνων του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε χθες τη Δευτέρα (31/5). Ο Γιώργος Δαρίβας και Αντώνης Γλύκας επανεκλέγονται με  100 και 99 ψήφους αντίστοιχα τα οποία καταλαμβάνουν τις θέσεις του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα. Τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ. ήταν οι Κτενάς και Γκαβέζος, οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Σιώκου και Καραβίτη, ενώ οι υπόλοιποι 11 παρέμειναν ως είχαν.


Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τη συνομιλία τη οποία είδε το φώς της δημοσιότητας της προηγούμενη Πέμπτη , στοχοποιώντας μάλιστα τον Πέτρο Καραβίτη.  Ο πρώην γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόνισε :


 "Εδώ και πέντε χρόνια πολεμάω αφιλοκερδώς για τον Ολυμπιακό και έχουμε κατακτήσει τα πάντα. Φέτος, έφυγα ουσιαστικά, αφού προηγουμένως είχαμε κερδίσει εκτός έδρας Λάρισα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αν έχεις κάνει τέτοιες νίκες στην αρχή, το πρωτάθλημα είναι δικό σου. Δεν το χάνεις. Και εμείς το χάσαμε ή μάλλον το χαρίσαμε στο Καραϊσκάκη. Σε όλα αυτά τα χρόνια της τελευταίας παρουσίας μου στην ομάδα, είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους προπονητές. Κανένας τεχνικός ούτε πιου διανοούταν να κάνει κάτι με την ομάδα χωρίς εμένα. Όλοι είχαν εκπλαγεί με όσα έκανα. Και φυσικά, εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να μεταφέρω τον ψυχισμό του Ολυμπιακού.


Φέτος, έγιναν μεγάλα λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Πρώτα απ' όλα, να φύγουν οι περίεργοι, αυτές οι ξεσκονίστρες. Και να μπουν στην ομάδα άνθρωποι ικανοί να προσφέρουν. Εγώ για τον Ολυμπιακό έχω δεχτεί πέτρες, καπνογόνα, αλλά θριάμβευα".


Τέλος, κοιτόντας τον κ.Καραβίτη ανέφερε: "μην ακούτε του ψυθιριστές. Δεν υπάρχει τίποτα. Ξέρουν ότι τους... τσούζω και γι' αυτό με κυνηγάνε".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :