Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ...


Όσο περνάνε οι ώρες,τόσο ηρεμούν οι ηγέτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Άλλωστε, λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός γιατις πληγές...

Είναι αλήθεια ότι τα αδέλφια αποχώρησαν απαρηγόρητoι από το ΣΕΦ για όσα είδαν και έζησαν. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακαλούσε τον κόσμο να ηρεμήσει για να γίνει το παιχνίδι και ανταπόκριση δεν έβρισκε.

Έτσι,δεν άργησε να κυκλοφορήσει η φήμη πως η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΚΑΕ, ώστε να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

H αλήθεια είναι ότι από το μυαλό τους πέρασαν διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα, όμως η αγάπη για τον Ολυμπιακό ,τους έκανε γρήγορα να ξεχάσουν τις όποιες αρνητικές σκέψεις έκαναν.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, από το στενό τους περιβάλλον βγαίνει ότι όχι μόνο δε θα παρατήσουν την ομάδα μπάσκετ, αλλά αντίθετα η αδικία που οδήγησε στις χθεσινές ανεξέλεγκτες καταστάσεις τους έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Η αγάπη τους για το τμήμα μπάσκετ του Θρύλου είναι δεδομένη,όπως είναι δεδομένο ότι έπαθαν και έμαθαν.

Αυτή τη φορά, να είστε σίγουροι ότι έμαθαν. Από τη νέα σεζόν ξέρουν καλά που θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους, καθώς και τι πρέπει ν'αλλάξει γιατί δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο...ρομαντικοί όσο τ'αδέλφια Αγγελόπουλοι.

Αυτοί που είχαν την ελπίδα να τα παρατήσουν επειδή πλέον δεν...αντέχει η τσέπη τους, μπορούν ν'αρχίσουν να βλέπουν ξανά εφιάλτες. Δυό τόσο επιτυχημένοι επιχειρηματίες δεν πρόκειται να πιαστούν κορόιδα...Όπως είπαμε...Έπαθαν και έμαθαν!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :