Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Η διοίκηση του ΣΕΦ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της ΚΑΕ Ολυμπιακός που μιλούσαν για φθορές στα αποδυτήρια του ΣΕΦ που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο τελικό.

Το επίσημο έγγραφο αναφέρει: «Μετά από σχετική αίτηση και αντίστοιχη επιτόπια αυτοψία, με σκοπό τη διαπίστωση τυχόν ζημιών, όσον αφορά στα αποδυτήρια του ΣΕΦ που χρησιμοποίησε η ομάδα του Παναθηναϊκού στις 30/05/2010, βεβαιώνεται πως δεν διαπιστώθηκαν ζημιές στους εν λόγω χώρους».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση αμέσως για το συγκεκριμένο ζήτημα και τόνισε πως ουδέποτε έκανε λόγο για φθορές σε αντικείμενα που ανήκουν στο γήπεδο, αλλά σε πράγματα δικής της κυριότητας.

Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι διαπιστώθηκε το σπάσιμο ενός πίνακα, μερικών καθισμάτων, ραφιών, και ενός ψυγείου. Αυτά τα αντικείμενα είναι ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αντικαταστάθηκαν αμέσως, αφού η ομάδα χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο. Αυτοψία δεν έγινε γιατί ποτέ δεν τέθηκε θέμα αποζημίωσης.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ενοχλημένοι για το γεγονός ότι έγινε αυτοψία στο χώρο αρκετές μέρες μετά το συμβάν και χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :