Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

"ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ"


Μια μέρα μετά τον 4ο μικρό τελικό ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Πανελλήνιο οι άνθρωποι του Αμαρουσίου "βράζουν" για όσα έγιναν. Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Αμαρουσίου,Παναγιώτης Αλεξανδρής, τόνισε :

«Προφανώς στον Πανελλήνιο χάρηκαν που κέρδισαν δύο φορές τους ''μικρούς ήρωες''. Αυτό που έκανε ο Ζούρος -με το τάιμ άουτ στο τέλος του αγώνα- ήταν απαράδεκτο και οι δηλώσεις του Παπαμακάριου ατυχείς. Μην ξεχνάμε ότι εμείς οι ίδιοι συγχαρήκαμε τον Πανελλήνιο όταν μας νίκησε στο γήπεδό μας στον 3ο αγώνα. Θέλω να ελπίζω ότι την Τρίτη η διαιτησία θα παίξει 50%-50%. Δεν θέλω να παίξει έδρα. Μακάρι να έρθει η μέρα που να χειροκροτήσουμε στο τέλος τους διαιτητές κι ας έχει χάσει το Μαρούσι» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αλεξανδρής.

Οσον αφορά τη διαιτησία του τέταρτου αγώνα, για την οποία έχουν πολλά παράπονα οι άνθρωποι της ομάδας του Αμαρουσίου, δήλωσε : «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γι' αυτό. Εδώ ολόκληρος ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι για τη διαιτησία, θα κάνει το Μαρούσι;»

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;;;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :