Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΑΝ ΛΥΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ


Η κακή χρονιά που έκανε φέτος η Ουνικάχα Μάλαγα την κάνει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα σε ότι αφορά κάποιους παίκτες τους οποίους...χρυσοπληρώνει. Ένας απ'αυτούς είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που είναι υποψήφιος για αποχώρηση από την Ισπανική ομάδα.Οι παράγοντες της Ισπανικής ομάδας θεωρούν ότι δεν έκανε με την απόδοσή του απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν γι'αυτόν και κάνουν σκέψεις ώστε ν'απαλλαγούν από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Αν αυτό γίνει πράξη, τότε είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί να επιστρέψει ο Γιώργος στο λιμάνι, αφού ήδη αναχώρησε ο Νίκολα Βούισιτς.

Πρώτα απ'όλα βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, αφού εδώ δεν είναι...ποδόσφαριο, και ο προπονητής θα πρέπει ν'αποφασίσει αν του κάνει ή όχι ο παίκτης.

Οι...κακιές γλώσσες έλεγαν ότι ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έφυγε εξαιτίας του συμβολαίου που του προσφέρθηκε, αλλά επειδή δεν είχε ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Τώρα που ο "δράκος" θ'αποτελέσει παρελθόν, και με δεδομένο ότι ο Γιώργος είναι ΓΑΥΡΟΣ, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εκ νέου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :