Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗN ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ


Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα φαίνεται έτοιμος να "χτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή, σε περίπτωση που υπάρξει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις του με τον Ακατανόμαστο.

Το συμβόλαιο του Σπανούλη λήγει σε λίγες μέρες, οι δύο πλευρές συζητάνε για την ανανέωση του συμβολαίου του χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα έπειτα από δύο ραντεβού.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να υπάρξει και τρίτο ραντεβού ώστε να τα βρουν οι δύο πλευρές αλλά το αγκάθι παραμένει το οικονομικό μέρος .

Αν και σε αυτό το τρίτο ραντεβού δεν υπάρξει συμφωνία, τότε οι δύο πλευρές πιθανότατα θα "χωρίσουν". Εκεί λοιπόν μπαίνει στη μέση ο Ολυμπιακός, που έχει στείλει μήνυμα στην πλευρά του Σπανούλη, πως υπάρχει η διάθεση να καλύψει τις απαιτήσεις του...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :