Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ


Επειδή σήμερα λήγει το τελεσίγραφο του Ολυμπιακού στον Ιβάν Μίλκοβιτς και επειδή όλα δείχνουν ότι μας αποχαιρετάει, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τι έχει παιχθεί σε αυτή την υπόθεση πριν τα βάλετε με δικαίους και αδίκους.

Ο Σέρβος διαγώνιος γνώριζε από πολύ νωρίς την Τουρκική πρόταση και έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Με πολλούς παράγοντες του ΤΑΑ δεν έχει ούτε καλημέρα και μιλούσε μόνο με τον Συγγελίδη και τον Μαρινάκη.

Στον τελικό που κατάκτησε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το σκαρφάλωμα ήταν ένα...κακοστημένο σόου από τον Σέρβο. Μπορεί να το γούσταρε ο κόσμος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μεθυσμένος από το νέκταρ της κατάκτησης του τίτλου επί του αιωνίου αντιπάλου, αλλά...ο Μίλκοβιτς ήξερε τι έκανε.

Τράβηξε τα βλέμματα όλων, ουσιαστικά μηδένισε τους συμπαίκτες του και ήθελε να δείξει ότι και με τον Καλμαζίδη προπονητή, αυτός καθάρισε το πρωτάθλημα.

Όσοι μπορείτε να θυμηθείτε την απόδοση και την αδιαφορία του στους αγώνες με την Ντιναμό Μόσχας στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Θρύλου,θα καταλάβετε εύκολα πόσο πορωμένος...γαύρος είναι.

Φυσικά και είναι παικταράς, φυσικά και ήταν τιμή για τον Ολυμπιακό που τον είχε στο δυναμικό του, φυσικά και βοήθησε τα μέγιστα στις κατακτήσεις τροπαίων. Όμως ήταν και τιμή δική του που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, και μάλιστα πληρώθηκε αδρά γι'αυτό όπως όλοι οι επαγγελματίες.

Με όλη του τη στάση έψησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να του χορηγήσουν άδεια για να παίξει στο Κατάρ, να "τσιμπήσει" και από εκεί κάποια έξτρα, αλλά παράλληλα ο παμόνηρος Σέρβος με αυτή την κίνηση κέρδισε χρόνο για να πιέσει τους Τούρκους για κάτι παραπάνω, και όπως όλοι είδαμε, τελικά το κατάφερε. Οι Τούρκοι αύξησαν την προσφορά, και η Μίρα Πόλιο, μάνατζερ του παίκτη,ζητάει 700.000 ευρώ σαν ετήσια αμοιβή γα τον πελάτη της με...mail επειδή ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσει ποτέ Ολυμπιακός...

Πριν την Τουρκική πρόταση πάντως, δεν άφηνε κάτω το ακουστικό...Όλο κλήσεις προς τον Πειραιά ήταν και έσταζε μέλι και ευγένεια...

Αλλά έχει δίκιο ο Σέρβος...Βρήκε και τα έκανε. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του Ολυμπιακού, έπαιξε το παιχνιδάκι του και σηκώνει άγκυρα για Τουρκία. Εκεί είναι σίγουρο ότι θ'αναπολήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και θα καταλάβει τη διαφορά....
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :