Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΜΠΕΒΕΡΛΙ


Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουλίου να ενημερώσουν για το μέλλον της καριέρας τους την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, αυτές των Τσίλντρες και Κλέιζα έχουμε ήδη αναφερθεί. Η τρίτη περίπτωση λοιπόν, είναι αυτή του Πάτρικ Μπέβερλι και είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού πιάνει μια πολύτιμη θέση ξένου.

Οι πιθανότητες να μείνει ο Αμερικανός γκαρντγια δεύτερο χρόνο στον Πειραιά είναι λίγες αφού όπως όλα δείχνουν θα δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ.

Μέχρι σήμερα είναι στο σπίτι του στο Σικάγο, αλλά από αύριο μετακομίζει στο Μαϊάμι προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Μπέβερλι έχει ήδη αποφασίσει να πάρει μέρος στο summer league του Λας Βέγκας και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη περίοδο,αφού το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του το απαγορεύει (βάσει των κανονισμών της FIBA).

Μέχρι τώρα ο Μπέβερλι δεν είχε πάει στο Μαϊάμι, γιατί ήθελε να το σκεφτεί καλά αν θα αφήσει το εγγυημένο "ερυθρόλευκο" συμβόλαιο,αλλά όπως όλα δείχνουν μέσα στις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα ενημερώσει την ομάδα του Πειραιά για τις προθέσεις του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :