Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Γ.ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ : ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Δηλώσεις έκανε ο Γιώτης Τσαλουχίδης στο "gavros.gr", και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό αλλά και για τον προπονητή που θ'αναλάβει τις τύχες της ομάδας :

"Τα πράγματα στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή την στιγμή, η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι εξίσου δύσκολη ή και δυσκολότερη από εκείνη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Αυτή την στιγμή, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ξανά ομάδα. Όπως, τότε, που ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε μαζέψει ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα και τους "έπλεξε" μαζί με καλούς ξένους, δημιουργώντας ένα πολύ καλό σύνολο. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και τώρα, ώστε ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ξανά μια καλή ομάδα".

Για τον Αλέκο Αλεξανδρή που ίσως πάρει τη θέση του προπονητή,είπε: "Δεν έχει μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας. Το βασικό είναι όποιος και να ναι, να έχει πίστωση χρόνου. Αυτή την στιγμή, ο κόσμος και η διοίκηση της ομάδας είναι σε θέση να δώσουν πίστωση χρόνου στον προπονητή; Διότι είναι γνωστό ότι είναι απαιτητικοί και η φετινή απώλεια του τίτλου τους έχει πεισμώσει και παράλληλα, τους έχει εξαντλήσει την υπομονή."

Για τις μεταγραφές,σχολίασε : "Πρέπει να γίνουν 5-6 πολύ καλές μεταγραφές στην ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια βασικά στελέχη της αποχώρησαν χωρίς να αντικατασταθούν. Για παράδειγμα, ο Κοβάσεβιτς, ο Άντζας, ο Γκαλέτι, ο Τζόρτζεβιτς και τώρα ο Νικοπολίδης και ο Γκαλέτι."

Για την απόφαση του Νικοπολίδη να σταματήσει το ποδόσφαιρο : "Εδώ φαίνεται ένα μεγάλο λάθος που έχει γίνει στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια. Διότι, τα τελευταία χρόνια όλοι ήξεραν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης, κάποια στιγμή θα "κρέμαγε" τα γάντια του. Θα έπρεπε, ήδη να υπάρχει ο αντικαταστάτης του και όχι τώρα να ψάχνουν και να τρέχουν και να μην φθάνουν. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την εποχή που ήταν προπονητής ο Λεμονής. Διότι, όπως είδαμε, δεν έχει βρεθεί ούτε αντικαταστάτης του Τζόρτζεβιτς."

Για τον φετινό στόχο του Ολυμπιακού,είπε : "Βασικό είναι ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ομάδα. Θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις τόσο στο ρόστερ, όσο και στον πάγκο, ώστε η ομάδα να γίνει και πάλι ισχυρή. Τέλος, πρέπει να δοθεί και πίστωση χρόνου στην ομάδα και να στηριχθεί, αφού η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη."
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :