Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΖΑΧΟΒΙΤΣ!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σλοβένικης ιστοσελίδας "zurnal24.si" (φώτο-κλικ για μεγέθυνση) ο Ολυμπιακός έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη Σλοβένικη Μάριμπορ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Σλοβενίας , αφού επικράτησε στον τελικό με 3-2 της Ντομζάλε στην παράταση.

Αθλητικός διευθυντής στην Μάριμπορ που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Σλοβενίας είναι ο γνωστός μας Ζλάτκο Ζάχοβιτς,που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 1999-2000 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα με το Θρύλο. Η μεταγραφή του τότε από την Πόρτο στον Ολυμπιακό είχε προκαλέσει κυριολεκτικά πάταγο, πόσο μάλλον αφού ακολούθησε εκείνη του μάγου Ζιοβάνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιστολή του Ολυμπιακού, με την υπογραφή του Σωκράτη Κόκκαλη, αναφέρει: "Συγχαρητήρια! Η ομάδα σας ήταν εξαιρετική κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού τελικού Κυπέλλου. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη Μάριμπορ για το μέλλον".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :