Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΟΥΚΤΣΕΒΙΤΣ…


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο λόγος που δεν έκλεισε η συμφωνία με τον Σίμον Βούκτσεβιτς για δανεισμό ενός έτους, δεν ήταν η «τσιγκουνιά» του Ευάγγελου Μαρινάκη, ούτε η αλλαγή στροφής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, προκειμένου να κινηθεί για άλλη περίπτωση. Πολύ απλά, ο Μαυροβούνιος μέσος και ο μάνατζέρ του ήθελαν το "μπικινίνι"... under the table.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετέβη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μαζί με τον εκπρόσωπό του, ώστε να υπάρξει συνάντηση με τον 43χρονο μεγαλομέτοχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. Μάλιστα, όλα είχαν κυλήσει καλά στις ιατρικές εξετάσεις και τίποτα δεν φαινόταν ότι χαλάει. Όμως, κάπου εκεί το... βαλκανικό ταπεραμέντο του Μαυροβούνιου και του μάνατζέρ του φάνηκαν σε μέγιστο βαθμό, ζητώντας κάποια "μαύρα χρήματα" μπροστά, ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Όμως, ο Μαρινάκης δεν είναι κανένα παιδάκι και έχει κάνει σοβαρότερα deal στην ζωή του, για να ενδώσει στις παράλογες απαιτήσεις των δυο συνομιλητών του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξοργίστηκε με τον Βούκτσεβιτς και τον ατζέντη του και μάλιστα μπορούμε να πούμε με ευγενικό τρόπο ότι... τους έδειξε την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία. Με αυτό ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους ότι ναι μεν λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν θα πίνουν όλοι στην υγειά των κορόιδων. Μπορεί η διοίκηση να είναι καινούργια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν προτίθεται να κάνει τα χατίρια σε όλους όσους συνδιαλέγεται και πως υπάρχουν και άλλους πορτοκαλιές.

Ναι, κάποιοι νευρίασαν με την εξέλιξη και μίλησαν για αποτυχία της ΠΑΕ και τέτοια. Όμως, η αλήθεια είναι άλλη και αυτή βγάζει στη σέντρα τον 24χρονο άσο και τον ατζέντη του, οι οποίοι ήθελαν παράνομη συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, αξιώνοντας ένα σεβαστό ποσό για να συμφωνήσει ο παίκτης και να βάλει την υπογραφή του.

Κάπως έτσι, οδηγήθηκε σε ναυάγιο ο δανεισμός...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :